top of page

Συκοφαντική culture

Updated: Nov 9, 2020

Είχα πει να μην ασχοληθώ επειδή δεν είναι ότι καλύτερο να βουτάς με τα μούτρα στον σκουπιδοτενεκέ αλλά τέλος πάντων εντέλει θα το κάνω για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτά τα τοξικά σκουπίδια. Υπάρχει μια σελίδα φασαίων τέλος πάντων που έχουν διαβάσει πέντε κόμιξ στην ζωή τους και νομίζουν ότι κατέχουν το αντικείμενο, από αυτές που γράφουν 50 άρθρα την ημέρα, κόπι πειστ από άλλα ξένα με ευφάνταστους τίτλους όπως ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας. Αυτοί τέλος πάντων πριν από λίγο καιρό όταν ένα μέλος τους πόσταρε στα σχόλια τους ένα άρθρο που είχα γράψει για την εισβολή του φεμινισμού στα κόμιξ, τον μπάναραν και μετά έγραψαν ένα ποστ το οποίο έλεγε πως το άρθρο μου ήταν μισογυνικό επειδή έγραφα πως χαλάνε οι γυναικείοι χαρακτήρες τα κόμιξ.

Φυσικά αυτό ήταν ξεκάθαρο ψέμα και συκοφαντία μιας και πουθενά στο άρθρο δεν αναφέρω κάτι τέτοιο, λέω μάλιστα το ακριβώς αντίθετο. Αυτό φυσικά δεν σταμάτησε τον κόσμο από το να πιστεύει απλά το τι λέει ο διαχειριστής για αυτό το άρθρο, χωρίς να έχουν διαβάσει οι ίδιοι το άρθρο αυτό, και να του αφήνουν likes με την σέσουλα. Ο μοναδικός τύπος ο οποίος τους εξήγησε πως λένε ψέματα και πως δεν αναφέρω κάτι τέτοιο στο άρθρο μπαναρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Όλο αυτό το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν, είναι το δίκτυο της συκοφαντίας το οποίο στήνουν και διατηρούν αμαθείς, αμόρφωτοι και άσχετοι άνθρωποι με κανένα ταλέντο και που βασίζονται στην συκοφαντία για να γίνονται αρεστοί και να καθιστούν δημοφιλή την ατζέντα τους. Ένα χθεσινό τους ποστ λοιπόν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής τους της αμάθειας, της αμορφωσιάς, της συκοφαντικής στρατηγικής και της πολιτικής τους ατζέντας. Στο ποστ αυτό λοιπόν αναπαράγουν την είδηση πως ο Johnny Depp έχασε την δίκη που έκανε στην εφημερίδα Sun για συκοφαντική δυσφήμιση, για να καταλήξει πως εντέλει ο Depp όντως χτυπούσε την γυναίκα του Amber Heard. Και φυσικά παρά το γεγονός του ότι πολλοί σχολιαστές τους υποδεικνύουν πως έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους, αυτοί συνεχίζουν την φεμινιστική τους προπαγάνδα που θέλει πάντα τον άντρα θύτη και που αρκείται στην μαρτυρία μιας γυναίκας για να καταδικάσει κάποιον ως ένοχο.

Στοιχεία του ότι η Amber Heard είναι ένοχη υπάρχουν άφθονα. Για αρχή λίκαρε το βίντεο της ανάκρισης της για την υπόθεση, στο οποίο παραδέχεται ότι κακοποίησε τον άντρα της και χαμογελάει με την ερώτηση, την ώρα που τρώει σούσι λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Έπειτα υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία παραδέχεται πως αυτή χτυπάει τον άντρα της και πως δεν θα πιστέψουν αυτόν αλλά αυτή σε περίπτωση που πάει στην αστυνομία. Φυσικά η σκουπιδοσελίδα δεν εξετάζει καθόλου αυτά τα εντελώς χειροπιαστά στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή της Heard, μιας και η ίδια την παραδέχεται σε αυτά, και χρησιμοποιεί μια άσχετη για την υπόθεση κακοποίησης δίκη, (μία δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε ο Depp στην εφημερίδα Sun), για να συκοφαντήσει τον Depp και να καταλήξει στο συμπέρασμα πως όντως αυτός κακοποιούσε την Heard. Το γεγονός λοιπόν παραμένει πως ενώ αυτός ήταν το θύμα κακοποίησης, αυτός ήταν που έχασε την δουλειά του από την Warner Bros, ενώ αντιθέτως ενώ τα στοιχεία δείχνουν όλα πως η Heard είναι αυτή που εντέλει κακοποίησε τον Depp, αυτή κράτησε την δουλειά της στο sequel του Aquaman. Όλα αυτά λοιπόν παραλείπονται βολικά στο γνωστό συκοφαντικό παιχνίδι αυτών των σκουπιδιών που αναπνέουν. Αυτοί οι αδίστακτοι, ατάλαντοι και αμόρφωτοι φασαίοι διαμορφώνουν απόψεις λέγοντας ψέματα και συκοφαντώντας αθώους ανθρώπους και πράγματα που δεν έκαναν, που δεν έγραψαν και που δεν είπαν. Δεν έχουν καμία διάθεση να αναζητήσουν την αλήθεια, καμία αίσθηση του δικαίου και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διαιώνιση της φεμινιστικής προπαγάνδας που θέλει την γυναίκα αιώνιο θύμα και που καθιστά τον άντρα έρμαιο των ορέξεων των γυναικών. Εάν όλο αυτό γίνεται τόσο εύκολα και αβίαστα με έναν εκατομμυριούχο όπως είναι ο Johnny Depp ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία με το μέρος του και τον υπερασπίζονται όλες τους οι πρώην και συνεργάτιδες, φανταστείτε πόσο ευκολότερο θα είναι να γίνει σε εσάς. Αυτοί οι βόθροι που συντηρούν υποδείγματα ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα του τι είναι ηθική, κανονικοποιούν αυτές τις πρακτικές με τα δίκτυα συκοφαντίας που έχουν στήσει. Και με αυτό τον τρόπο ξεπλένουν στο όνομα του φεμινισμού τα εγκλήματα που διαπράττουν γυναίκες και διαιωνίζουν την ενδοοικογενειακή βία που δέχονται οι άντρες με τέτοιες παραπλανητικές πρακτικές. Απειλώντας τους με περισσότερη συκοφαντία. Όμως δεν θα περάσει το δικό τους. Γιατί στο τέλος της ημέρας η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως.

429 views0 comments
bottom of page