top of page

Φεμινισμός και παραπληροφόρηση

Έχουμε κατά καιρούς αναλύσει πως ο φεμινισμός συνεχίζει και στηρίζεται σε ψευδοέρευνες, θεωρητικές πλάνες και χόαξ παραπληροφόρηση, και πως ξεδιάντροπα καλύπτει μεθοδικά το μαρτύριο του άντρα.


Σε μια “έρευνα” που έγινε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μέσω κοινωνικών δικτύων για 4 ημέρες, και με συμμετέχοντες 2457 γυναίκες και 922 άντρες μας γίνεται γνωστό πως ο συναισθηματικός αντίκτυπος που προκαλεί η πανδημία είναι σχεδόν διπλάσιος στις γυναίκες. Η έρευνα φυσικά δεν μας δίδεται πουθενά οπότε δεν μπορούμε να έχουμε τα “στοιχεία” που μας προσφέρει για να τα αμφισβητήσουμε και το δείγμα δεν είναι καθόλου αξιόπιστο. Παρόλα αυτά αυτό και μόνο το στοιχείο είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντυπώσεις από τον τίτλο.


Πιο «ευάλωτες» οι γυναίκες στον κορονοϊό.


Σε άλλα νέα στον πραγματικό κόσμο η πραγματική επιστήμη μας εξηγεί πως οι άντρες πεθαίνουν από την πανδημία σε ποσοστά από 70% εως και 80%.


Αλλά εμείς φυσικά θα ασχοληθούμε πάλι με τις γυναίκες και τον υποτιθέμενο “συναισθηματικό αντίκτυπο” που έχει η επιδημία επάνω τους από μια “έρευνα” που έγινε μέσω του facebook και δεν μας παρουσιάζεται πουθενά. Και είμαστε και μισογύνιδες κι από πάνω σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε. Δεκάδες άρθρα που χρησιμοποιούν την “έρευνα” που διεξάχθηκε μέσω facebook σε καθόλου αξιόπιστο δείγμα και δεν μας παρουσιάζεται πουθενά, για να αναδείξουν ψευδώς την ευαλωτότητα των γυναικών στην πανδημία και για να παραπλανήσουν και αποκρύψουν μεθοδικά την ευαλωτότητα των αντρών στην πανδημία.


Όχι. Ελάτε να μου πείτε πόσο ακίνδυνος είναι ο φεμινισμός και πόσο ασχολείται με την ισότητα και την καταπίεση των γυναικών.



38 views0 comments
bottom of page